Hale cu prelata din PVC sunt un sistem nou pentru a construi mici si mari lucrări arhitecturale, lucrări si construcții adaptate timpului, timp în care nevoile întreprinzătorilor și ale societăților lor se schimbă în mod continuu. Nevoia, de fapt, de spații suplimentare pentru producție sau pentru depozitare este imediată, adică atunci când ne găndim ca ar trebui marite suprafețele și halele, de obicei ar trebui facut imediat! Suprafețele acoperite de care este nevoie sunt diferite, se schimbă locul unde se desfăsoară activitățile industriale și pentru societăți s-a născut condiția necesară de versatilitate totală.

Construcțiile ARTEX® au răspuns prompt acestor nevoi, punând la dispoziție toate calitățile proprii: promptitudinea realizării, costurile infinit mai joase față de construcțiile tradiționale, posibilitatea de a fi micșorate sau mărite la momentul necesar, posibilitatea de a fi demontate și remontate în alte locuri, dar mai ales birocrația simplificată în sensul avizelor de construcție, care de obicei nu este necesară și fiscalitatea uşurată, adica posibilitatea de a amortiza investiția într-o perioadă redusă, la fel ca un utilaj.

ARKO® sunt de obicei folosite pentru a crea spații acoperite pentru încarcare-descarcăre, magazine de materii prime si produse finite, depozite de materiale si marfuri, garaje pentru utilaje, în domeniul industrial, comercial, sportiv, agricol, zootehnic, în marile şantiere din industria de construcții, şantiere nautice, şantiere navale, industria grea, și ecologie. Structura metalică portantă din oțel galvanizat la cald și membranele acoperitoare textile sunt robuste, sigure și conform Normelor Europene UNI 13782:2015 cu Garanție AllRisk 12 ani.