Structurile metalice din oțel galvanizat la cald,  acoperite cu țesături tehnice Sattler PRO-TEX din poliester și PVC, aparțin marilor lumi a Arhitecturii Textile, o lume relativ nouă în spectrul construcției și industriei construcțiilor în general; aceste structuri metalice speciale din oțel și prelată PVC se împart în: Hale PVC, Corturi PVC, Constructii PVC, Hangare PVC, Prefabricate PVC, Structuri PVC, Șoproane PVC, Tuneluri PVC, Depozite PVC, Magazine PVC, Adaposturi PVC, Tents PVC, Saivane PVC, Grajduri PVC și Fanare PVC, in funcție de diferitele lor carateristici structurale și geometrice. 

ARTEX BUILDING este principalul producător în România de grajduri. Echipa noastră proiectează, construiește și instalează grajduri cu lățime variabilă de la 2 metri până la 30 metri, cu o înălțime variabilă de la 2 metri până la 12 metri, o lungime nelimitată și cu un pas, adică distanța între arcade, de la 1 metru până la 12 metri. Structurile metalice portante ARTEX sunt realizate din Europrofile HEA, IPE, din țeavă pătrată, dreptunghiulară și rotundă în oțel galvanizat la cald conform Normelor Europene UNI EN ISO 1461, sau din lemn stratificat pentru clienții cei mai pretențiosi, cu secțiune și grosime adecvată la deschiderea structurii respective, membranele acoperitoare sunt realizate în poliester robust și PVC de înaltă calitate, cu greutate totală de 700 gr/mp, lăcuite pe ambele părți și rezistente la foc. 

Toate modelele de grajduri ARTEX pot fi fixate în teren cu ajutorul unor pichete realizate din țeavă rotundă galvanizată, prinse cu șuruburi autofiletante într-o platformă de beton sau înșurubate cu șuruburi M12 direct în bordurile noastre prefabricate. Dacă alegi versiunea cu borduri prefabricate o să ai avantajul de a avea înălțimea internă de 0,5 metri în plus, o să ai cortul tău ridicat peste o fundație stabilă și rezistentă, o să eviți contactul între structura metalică și teren, și nu in ultimul rând o să ai o protecție împotriva  loviturilor accidentale la baza structurii. De regulă, această particulară tipologie de construcție temporară, conform Normelor Europene UNI 13031-1:2004 și UNI 13782:2015, se instalează fără autorizație de construcție, beneficiază de fapt de o birocrație simplificată, în orice caz vă sugerăm o verificare la biroul de urbanism al primăriei locale.


CERE ACUM OFERTĂ DE PREȚ